Účtovná závierka v podvojnom účtovníctve - Turóciová, Jana
Príspevok sa zaoberá účtovnou závierkou len v takom rozsahu, v akom sa jej zostavenie zmenilo v súvislosti so zmenami v právnych predpisoch týkajúcich sa účtovníctva, alebo v súvislosti so zmenami výkladov niektorých účtovných prípadov. Zmeny právnych predpisov. Zmena vo výklade. Postupy pri účtovaní v roku 2001 v zjednodušenej, príkladovej forme. Vzory vyplnených tlačív k príkladom.