Daňové priznanie k dani z príjmov právnických osôb - Michňová, Angela
Podávanie daňového priznania k dani z príjmov právnických osôb v roku 2001. Výklad vypĺňania jednotlivých riadkov v komplexných príkladoch. Vzory vyplnených tlačív.