Prerušované odpisovanie - Strählová, Jarmila
Jednou z možností optimalizácie daňovej povinnosti je aj správne využitie možnosti odpisovania hmotného a nehmotného majetku. Od 1.1.2000 je možné odpisovanie prerušiť a v ďalšom zdaňovacom období pokračovať v odpisovaní. Praktické príklady. Zásady, ktoré sú platné pre prerušované odpisovanie hmotného a nehmotného majetku.