Tiché spoločenstvo - Ninčáková, Božena
Tiché spoločenstvo - jedna z možných foriem investovania v našom podnikateľskom prostredí. Právna úprava tichého spoločenstva. Účastníci právneho vzťahu. Vklad tichého spoločníka. Podiel tichého spoločníka na výsledku podnikania. Daňové aspekty tichého spoločenstva. Účtovné aspekty tichého spoločenstva. Vzor zmluvy o tichom spoločenstve.