Obecné rozpočty sú veľkou neznámou - Baťo, Rado
Odhad deficitu rozpočtov miest a obcí SR Ministerstvom financií na r. 2002. Novela zákona o rozpočtových pravidlách uložila obciam zostaviť vyrovnané rozpočty aspoň v bežnom hospodárení. Snahy vyvíjané na vykazovanie vyrovnaného hospodárenia. Nedostatok zdrojov, finančné problémy miest a obcí. Kroky vyvíjané na pokrytie nedostatku financií obcami a mestami.