Oceliarstvo - Janoška, Juraj
Z obsahu: USA stavajú svetovej oceli bariéry. Sólojazdou by USA išli proti WTO. Európska únia už oceliarňam nepomáha. Európa nechápe argumenty USA. U.S. Steel chce spojiť americkú oceľ. John H. Goodish: Reakcia EÚ je vyvolaná dianím v USA.