Ekonomika v r. 2015 stále v pozícii "montážnej dielne" Európy - Růžičková, Marta
O pripravovanej publikácii Slovensko 2015, ktorá zmapuje problémy spoločnosti a načrtne ich riešenia. Nahliadnutie do jednej z kapitol venovanej ekonomickej výkonnosti a konkurencieschopnosti krajiny - vymedzenie prioritných okruhov, od problémov k prognózam, najpravdepodobnejší vývoj, porovnanie alternatívneho vývoja HDP, rizikový vývoj.