Plastika pod tlakom bánk našla rezervy - Kremský, Peter
Ozdravovanie podniku Plastika, a.s. Nitra v r. 2001. Ozdravenie podniku bolo podmienkou bánk na poskytnutie nového prevádzkového úveru. Reštrukturalizačný program zahŕňal aj analýzu nákladov. Zvýšenie produktivity práce, zníženie nákladov. Získaný úver zabezpečil firme plynulý obeh prevádzkového kapitálu, nákup surovín a platby dodávateľom. Pripravuje sa rozdelenie Plastiky na viacero firiem podľa predmetu výroby. Hospodárenie firmy.