Manažéri sa vyrovnávajú s novou dobou - Greenhalgh, Leonard
Budúcnosť podnikov vidí autor v riadení vzťahov. Nepochopené modely manažmentu. Nový dôraz na riadenie vzťahov medzi ľuďmi, v rámci skupín a v rámci organizácií. Zlyhanie stimulov. Vonkajšie vzťahy. Právne kultúry. Výzva novej éry.