Nová filozofia okolo odpadov - Polakovič, Ivan
Finančná podpora z recyklačného fondu za separáty ako motivácia pre občana. Negatívne a pozitívne skúsenosti so separovaným zberom. Poplatky za likvidáciu komunálneho odpadu. Európske kritériá pre nakladanie s odpadom.