O komunikačnom zámere a pláne - Findra, Ján
Obsahové vymedzenie komunikačného zámeru. Rozlišovanie komunikačných zámerov. Informácia. Aktivizačný komunikačný zámer. Vyjasňovanie. Funkčné väzby medzi komunikačným zámerom a komunikačným plánom. Formulovanie komunikačného zámeru a voľba komunikačního plánu.