Ground zero Naděje a bojkot postbipolárního multilateralismu a mezinárodního práva - Lebeda, Petr
Korene frustrácie a chudoby v Afganistane. Medzinárodné právo v afgánskom konflikte. Globálny boj proti terorizmu.