Kto môže poukázať jedno percento z dane? - Ninčáková, Božena
Kto môže poukázať 1 percento zo zaplatenej dane na osobitné účely. Kto môže byť príjemcom 1 percenta dane. Podmienky poukázania 1 percenta podielu dane. Postup pri poukazovaní 1 percenta dane.