Hyzu zaskočila strata českého predvianočného trhu - Velecký, Milan
Predpokladaný vývoj spoločnosti Hyza, a.s. Žilina v r. 2002. Očakáva sa mierny pokles ziskovosti. Na konci r. 2001 bol obmedzený vývoz hydiny na české trhy kvôli zvýšeniu cla na dovoz hydiny českou vládou. Konkurencia vo zvýšení dovozu lacného hydinového mäsa z Číny. Firma chce v tomto roku začať s výstavbou novej farmy na chov hydiny v Strečne. Vybrané výsledky spoločnosti Hyza Žilina.