Zmeny v okolnostiach vývoja štruktúry produkcie - Valach, Eugen
Zmeny pôsobiace na formovanie štruktúry hospodárstva. Prístupy k riešeniu dôsledkov zmien. Nové okolnosti vplývajúce na vývoj štruktúry národného hospodárstva. Rozhodujúce faktory vývoja štruktúry hospodárstva.