Genéza teórie podnikových financií a kritický náčrt základných postulátov - Krištofík, Peter
Podnikové financie. Dve teórie MM... Informačná asymetria a kontraktačná teória. Dividendová politika a signalizácia. Oceňovanie kapitálových aktív. Modely oceňovania.