Plánovanie hotovostných tokov - Bardiovský, Vojtech
Členenie hotovostných tokov (cash flows). Prognózovanie hotovostných príjmov - prognóza príjmov z pohľadávok, prognóza príjmov z budúcich tržieb. Plánovanie hotovostných tokov.