Teoretické aspekty spotreby v cestovnom ruchu - Staszewska, Jolanta
Teoretické východiská skúmania. Potreby a spotrebiteľské správanie. Funkcie spotreby a jej typológia. Ponuka a dopyt v cestovnom ruchu. Trh služieb a spotreba v cestovnom ruchu.