Možnosti merania kvality služieb - Čierna, Helena
Dimenzie kvality služieb. Určenie kvality služieb. Meranie požiadaviek na kvalitu služieb. Vysoká kvalita služieb podniku v porovnaní s konkurenciou má pre podnik určité výhody.