Vybrané problémy efektívneho systému správy daní v daňovom systéme Slovenska - Dorčíková, Božena
Organizačné zabezpečenie správy daní - registrácia podnikateľských subjektov, vyrubovacie konanie, daňová kontrola a výber subjektov na kontrolu. Inštitucionálny rámec správy daní - vymáhanie daňových nedoplatkov, obmedzenie prístupu rizikových osôb k podnikaniu.