Ľudský kapitál a globalizácia - Kucharčíková, Alžbeta
Obdobie globalizácie, silný konkurenčný boj medzi jednotlivými firmami a jednotlivými ekonomikami. Faktory, od ktorých bude závisieť úspešnosť jednotlivých firiem. Rôzne stránky globalizácie. Pozitíva a negatíva globalizácie. Ľudský kapitál a globalizácia. Investície do ľudského kapitálu.