Zrážková daň - Frimmelová, Anna
Dokončenie článku z HN č. 25/02 o zdaňovaní softvéru obstaraného v zahraničí. Prevod práv súvisiacich s autorským právom - príklad. Prevod práv na zhotovenie kópie programu - príklad. Prevod know-how alebo tajného vzorca. Aplikácia odporúčaní OECD v SR.