Pilířem on-line služeb je bezpečnost - Pickard, Tim
Používanie internetových technológií vo finančných inštitúciách. Základom je dôveryhodné prostredie. Zavedenie bezpečnostnej politiky, autentifikácia klienta a autorizácia, vedenie auditných záznamov, nasadenie infraštruktúry verejného kľúča (PKI).