[Théorie économique] - Uramová, Mária
Recenzia na knižku M. Přívarovej: Théorie économique (Ekonomická teória). Rozdelenie diela na dve hlavné časti, mikroekonómiu a makroekonómiu. Knižka je prvou učebnicou ekonomickej teórie slovenskej autorky v cudzom jazyku. Dielo možno odporúčať nielen študentom a pedagógom, ale i širšej vedeckej a odbornej verejnosti.