Lidé a peníze naše centrální banka oslavila v minulém roce 75 let své existence - Vencovský, František
Otvorenie expozície ČNB "Ľudia a peniaze" spojené s pripomenutím vzniku Národní banky Československé pred 75 rokmi (1926). História a udalosti súvisiace s pôsobením centrálnej banky od roku 1918. (Pozri aj články na s. 16-20.)