Začíná reforma ruského bankovnictví - Ježek, Karel
S mierou rastu 5 percent bolo Rusko v minulom roku najrýchlejšie rastúcou ekonomikou na svete. Reforma ruského bankovníctva. Dva piliere bankovej reformy: zvýšenie povinného minimálneho kapitálu bánk, poistenie vkladov v komerčných maloobchodných bankách.