Dopady restrukturalizace bankovního sektoru na malé a střední podnikatele - Stavárek, Daniel
Dotazníkový prieskum, ako malí a strední podnikatelia vnímajú vplyv bankového sektora a jeho reštrukturalizácie na svoje podnikanie.