Štvrťročný ekonometrický model slovenskej ekonomiky QEM-ECM-1.0 - Haluška, Ján
Charakteristika metodologického postupu uplatneného pri konštrukcii kvantifikácii regresných rovníc s členom korigujúcim chyby. Tieto rovnice tvoria jadro novej experimentálnej verzie ekonometrického modelu slovenskej ekonomiky QEM-ECM-1.0. Všeobecná charakteristika modelu a výsledky odhadu regresných rovníc. V prílohe je uvedený zápis modelu vo forme simultánnej sústavy rovníc, spolu so zoznamom jeho premenných.