Dlhopisy FNM SR - Medžová, Andrea
Z obsahu: Privatizáciu vystriedalo odškodnenie občanov, kupóny sa zmenili na dlhopisy. Splnenie záväzku vlády zachránili príjmy z privatizácie. Na zmenu privatizácie najviac doplatili investičné fondy. Výmena za akcie zlyhala, ostatné možnosti predčasného splatenia nesplnili očakávania.