Slovenská televízia nemá peniaze, platí reklamným časom - Pálková, Sylvia
STV nemá dostatok peňazí na výrobu vlastných programov. Preto čoraz viac spolupracuje s externými firmami na výrobe spoločných programov a platí im reklamným časom. STV nechce zverejniť akou časťou sa koprodukční partneri podieľajú na vysielacom čase. K tomuto druhu spolupráce ju núti nedostatok vlastných financií.