Nové znenie katastrálneho zákona spôsobuje v praxi budúcim vlastníkom bytov daňové problémy - Verner, Ivan
Novela katastrálneho zákona č. 255/2001 Z.z.. Daňovníkom je vlastník bytu. Zmeny v zákone o dani z nehnuteľností. Sporné ustanovenia katastrálneho zákona. Spätné účinky ku dňu doručenia návrhu.