Sociálne služby bližšie k občanovi - Reiselová, Eva
Pred desiatimi rokmi sa spojili holandské nadácie a vytvorili spoločenstvo, ktoré sa rozhodlo pomáhať krajinám SVE pri transformácii na novú demokratickú spoločnosť. Konkrétna pomoc holandského spoločenstva Slovensku. Snaha zrovnoprávnenia štátnych a neštátnych subjektov. Financie štátu na sociálne služby pre zdravotne postihnutých dospelých občanov.