Jukos sa dočkal Transpetrolu - Schönwiesner, Roman
Prezident spoločnosti Jukos podpísal dohodu o kúpe 49 perc. akcií slovenského prepravcu ropy spoločnosti Transpetrol. Podpisom bol zavŕšený aj náročný proces reštrukturalizácie Transpetrolu. Vzťahy medzi Jukosom a Slovnaftom. Perspektívy slovenského úseku ropovodu Družba. Záujmy Jukosu v Európe.