Problémy transformácie a vývoja ekonomiky Slovenskej republiky - Mikelka, Eduard
Obdobie transformačnej recesie r. 1990-1993. Obdobie nerovnovážneho ekonomického rastu v rokoch 1994-1998. Obdobie reštriktívnych a stabilizačných opatrení na obnovenie vnútornej a vonkajšej rovnováhy po roku 1998.