Vplyv globalizácie na malé a stredné podniky - Lesáková, Ľubica
Prejavy globalizácie na podnikovej úrovni. Vplyv globalizácie na malé a stredné podniky. Globalizácia a malé a stredné podniky v Slovenskej republike.