Staronová dilema - Tytykalová, Halka
Regulácia času predaja ako zdroj polemík v mnohých vyspelých krajinách a na Slovensku. Právne úpravy otváracieho času v supermarketoch vo Veľkej Británii, Francúzsku, Nemecku a Rakúsku.