Kapitálová a finančná štruktúra, zadlženosť a platobná neschopnosť - problémy podnikovej sféry v Slovenskej republike - Sivák, Rudolf, 1955-
Stav a vývoj kapitálovej a finančnej štruktúry podnikov na Slovensku. Zadlženosť podnikovej sféry. Záverečné hodnotenie kapitálovej a finančnej štruktúry slovenských podnikov - ovplyvnené vývojom počas obdobia direktívne riadenej ekonomiky (pozostatok trhovo nevhodných finančných štruktúr).