Mohou za globální oteplování lidé? - Parker, Eugen
Úvahy Eugena Parkera, ako odborníka na slnečný vietor a účinky magnetických polí v heliosfére, o nepreskmaných javoch, ktoré ovplyvňujú klimatické podmienky na zemi.