Cestovní ruch v nových podmínkách - Nejdl, Karel
Po tragických udalostiach z 11.9. 2001 sa priemysel cestovného ruchu ocitol v novej situácii. Vývoj cestovného ruchu v Českej republike a vo vyspelých krajinách sveta. Prognózy cestovného ruchu na rok 2002.