Lesáková, D. - Wührer, G. A.: Analýza pripravenosti podnikovej sféry na vstup do Európskej únie: komparatívna analýza Slovensko-Rakúsko, Bratislava Ekonóm 2000, 60 strán - Gúčik, Marián
Recenzia publikácie D. Lesákovej a G. A. Wührera: Analýza pripravenosti podnikovej sféry na vstup do Európskej únie: komparatívna analýza Slovensko-Rakúsko. Kvalitatívna a kvantitatívna analýza pripravenosti slovenských podnikov na vstup do EÚ vo vybraných odvetviach priemyslu a poľnohospodárstva. Porovnanie so situáciou, ktorá existovala v prípravnej etape vstupu Rakúska do EÚ.