Modelovanie sezónnosti úspor domácností stavovými modelmi - Marček, Dušan
Všeobecná reprezentácia štruktúrnych modelov v stavovej forme - modely so sezónnou zložkou. Kalmanove rekurzie a počiatočné hodnoty Kalmanovho filtra. Odhad rozptylov štruktúrneho modelu a predikcia. Modelovanie úspor obyvateľstva.