Oslobodenie od dane z príjmov od 1. januára 2002 - Pauličková, Alena
Analýza paragrafov novelizovaného zákona o daniach z príjmov, zaoberajúcimi sa oslobodením od dane z príjmov. Daň z príjmov fyzických osôb.