Pohľadávky splatnosti obmedzujú financovanie lesníctva - Michalík, Igor
Finančná analýza v štátnych podnikoch lesného hospodárstva za rok 2000. Porušovanie platobnej a finančnej disciplíny. Obmedzovanie financovania prevádzkových potrieb. Obmedzovanie investičnej výstavby a technického rozvoja. Neuhrádzanie vlastných záväzkov voči dodávateľom. Zhoršovanie celkových hospodárskych výsledkov. Závery analýzy.