Oslobodenie od dane z príjmov od 1. januára 2002 - Pauličková, Alena
Dokončenie článku z HN č. 30/02 o oslobodení od dane z príjmov podľa novelizovaného zákona o daniach z príjmov. Daň z príjmov právnických osôb.