Osobitný spôsob zdaňovania príjmov - paušálna daň - Ščevovichova, Monika
Rozšírenie okruhu činností, pri ktorých možno počnúc rokom 2002 uplatniť paušálnu daň. Príjmy, ktoré neovplyvnia uplatnenie paušálnej dane. Možnosti paušálnej dane pri začatí činností v priebehu roka. Porušenie podmienok na uplatnenie paušálnej dane a jeho dôsledky. Úľava na paušálnej dani.