Harmonizácia zisťovaní v oblasti štatistiky práce v Slovenskej republike - Záhorská, Marta
Štatistické zisťovania v oblasti štatistiky práce a miezd v SR, ktoré sa stali súčasťou procesu harmonizácie slovenskej štatistiky so štatistikou EÚ. Zisťovania o pracovných sporoch (štrajky, respektívne výluky), o pracovných silách, o úplných nákladoch práce a o štruktúre miezd zamestnancov.