Pracovná neschopnosť a úrazovosť v Slovenskej republike - Hlad, František
Charakteristika súčasného stavu pracovnej neschopnosti a úrazovosti na Slovensku. Analýza chorobnosti a úrazovosti za 1. polrok 2001 a porovnanie s predchádzajúcim polrokom. Ekonomické dôsledky práceneschopnosti.