Základné výsledky sčítania obyvateľov, domov a bytov 2001 - Horecký, Marián
Základné údaje o obyvateľstve, národnostiach, náboženskom vyznaní, domoch a bytovom fonde a o úrovni bývania v Slovenskej republike podľa posledného sčítania obyvateľstva v r. 2001. Údaje sú uvádzané aj pre jednotlivé kraje Slovenska.