Migrácia pracovnej sily v Európskej únii - Rievajová, Eva
Charakteristika migrantov. Determinanty pracovnej migrácie. Teórie pracovnej migrácie. Ekonomický motivačný migračný potenciál. Regionálne hľadisko migrácie. Pohyb práce v Európe.