Už ste sa rozhodli komu poskytnete 1-percento zaplatenej dane? - Faiglová, Svetlana
Spôsob, termín, podmienky na poukázanie 1-percenta zo zaplatenej daňovej povinnosti fyzických osôb združeniam uvedených v zozname notárskej komory.